lauantai 29. elokuuta 2009

Näyttely

Eilen aloimme puunaamaan kolmea koiraa tämän päiväiseen näyttelyyn, tosin kaksi oli varsinaisessa näyttelyssä ja yksi kävi pokkaamassa kennelliiton myöntämän kaverikoira mitallin, siis Pipari oli pokkaaja.
Marjut tuli tosi myöhään eilen illalla, kello taisi olla jo tämän päivän puolella. Hän oli laittanut Sirkun kotonaan ennen lähtöä.
Meillä oli Piparin lisäksi Huugo ja Jalo kiillotettavana. Nukkumaan pääsimme joskus yhden kieppeillä ja herätys taasen 5.30. Mitenkä niin silmät sekaisin ja sydän seis??
Aamulla vähän yli seitsemän autojen nokat kohti Helsinkiä ja Tuomarinkartanoa jossa oli terriereiden erikoisnäyttely.
Jalo oli paras uros ja VSP Huugo paras uros 2 SERTI jotenka poikien kohdalla meni hyvin. Mutta Sirkku,,,,,,,, se ei vain kävele minun kanssani joteka Exelent ja luokkansa 4 . Vielä Tarja oli saannut aikaan kasvattaja luokan, itse siintä mitään tietämättä! Sitten kiirellä kohti Tervakoskea Piparin kanssa ja jos sanon kiireellä se myös tarkoittaa sitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennenkuin pääsin moottoritieltä pois kännykkä soi! Missä kohtaa olet. odotan sinua parkkipaikalla..Toiset olivat jo saapuneet. Aikamme odotettuamme saimme marssia isoonkehään, Pipari etunokassa!!!! Pedigreen oli muistanut meitä tuotepaketilla ja kennelliitto diplomilla ja mitallilla jotenka tämä päivä oli kyllä paras!
Huomenna mennään sitten Huugon ja Sirkun kanssa Tervakoskelle oikein näyttelyyn.
Eikuin koiria saavin alle pesulle TAAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti