sunnuntai 23. elokuuta 2009

saunomassa

Meidän piti lähteä Matille ja Sarille saunomaan uuteen tynnyrisaunaan. Kello oli seitsemän kun heräsin . Kaikkea kivaa tehtävä vielä ennen lähtöä. Pennut ulos vähäksi aikaa niin ovat tyytyväisiä sitten kun olemme pois kotoa. Tarjakin heräsi jo. Meidän piti lähteä klo.12.00 tai jotakin siihin suuntaan. Kännykkä soi ..........voi perjantai.......se on Iiriksen Tarja.... olenko ymmärtänyt väärin...pitikö mun tuoda Iiris..
Istun jo autossa....olin unohtanut , että lupasin ottaa Iiriksen yökylään kun omistajat menevät häihin..Soita Sarille, että tulemme vähän myöhässä......äkkiä hlinnaan ja takaisin kotiin. Auto sai kyytiä.
Olimme noin puoli tuntia myöhässä aiotusta ajasta. huh....
Sauna oli ihana ja kutsuinkin meidät uudestaan saunomaan kunhan saamme Minnankin mukaan.
Sari kertoi , että hän oli saannut slaakin kun Tarja soitti, Matti vastaa sinä, he luulivat meidän peruvan tulomme!!! Väärä luulo silloinkun on kyse saunomisesta heillä. Minä nyt vain rakastan heidän saunaansa, jatkuvalämmitteinen ja lämmin vesi porisee kivasti padassa.
Sari oli tehnyt aivan mahtavaa ruokaa jälleen kerran sekä Tarjan synttäreiden kunniaksi täytekakun jonka nautimme teen ja kahvin kera...
Viihdyimme heillä kuten aina. Kaikki tytötkin olivat paikalla. Mikä minun mielestä oli fantastista.
Loppu hyvin kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti