tiistai 18. elokuuta 2009

Sataa :((

Kyllä Suomen suvi on lyhyt ja vähä luminen!
Vettä tulee taas maahanasti. Että minä sit inhoan talven tuloa ja itse talvea, käsiä särkee selkää kolottaa ja jalat unohtuivat johonkin kesän tietämille!!;))
Eilen teimme verijäljen läheiseen metsään. Marjo oli mukana. Tarja veti sientä perässä, minä merkkasin ja Marjo kulki veri astian kanssa minun perässä. Teimme yhden makuun ja kulman, päättessä oli sit tänä aamuna Marjon sinne viemä luu.
Marjo kaivoi auton uumenista Vappu neitosen ja meiltä Huugo poika mukaan, laina valjaissa, Jalon murjottaessa sisällä, hänen valjaat kävelee ilman häntä ulkona.
Vappu meni ensin jäljen, hitaaseen tahtii tarkasti haistaen, kulma meni vähän pitkäksi, luu löytyi kyllä ja se olisi maistunut tyttöselle paikan päällä, olihan se eri jännää , ulkona syömässä nuoren uroksen kera :))
Sitten oli Huugon vuoro, tarkkana nyt tästä se narttu meni, aivan varmasti, makuu ja kulma meni pikkuisen ohi, jälki löytyi kyllä pienellä opastuksella. Luu löytyi myös, mutta ei sitä ehtinyt katsomaan, Vappu seisoo tuolla tien penkalla.
Keskustelimme seuraavan jäljen teosta, molemmille koirille oma jälki.
Aika hyvin noin eka kertalaisille, kun ei edes tiedä mitä pitäisi tehdä, koirat siis, ihmiset kyllä kävelevät perässä , kiltisti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti