torstai 3. syyskuuta 2009

väsy

Koirat herätti kuuden aikoihin ja nyt sitten ollaan taas sekaisin, ennenkuin kahvi alkaa vaikuttamaan.
Ostettiin uusi ruohonleikkuu kone, vanha sanoi sopimuksen irti. Tarja leikkasi eilen sitten nurmikkoa oikein tosissaan.
Tänään aloitettava koirien puunaus TAAS. Nyt kohteena on kukas muu kuin Huugo ja uutena uhrina Choco , joukkoon kait mahtuisi vielä tuo Riakin.Näyttely ajankohta uhkaavasti lähestyy. Laivapaikat maksettu samoin hotelli, nyt sitten vielä menoveteen katsottava rahat.
Kiikutin eilen aamulla pennut ulos ja tulin käymään koneelle takaisin ulos mennessä slaaki. Mette tuli tomerana tyttönä vastaan rappusilla. Ei siinä, että toiset koirat tekisivät pennuille mitään, mutta äitikoiralla oli hiki.Yritti onneton vahtia kakaraansa toisilta. Helpotus oli kait suuri kun nappasin pennun kainaloon ja kiikutin sen takaisin pentukarsinaan. Pennut olivat illalla aivan puhki , oltuaan ulkona koko päivän, illalla uni maittoi.

1 kommentti:

  1. Apua! Kun joku haukkuu taustalla puhelimessa puhuttaessa se on Mette, kun joku karkaa pentukarsinasta se on Mette, kun joku riehuu hulluna se on Mette.....me taidetaan olla helisemässä täällä viikon kuluttua! :-))) Suupaltti kuin isänsä ja ehtivä kuin äitinsä. Mitähän siitä neidosta tulee kun alku näyttää näinkin lupaavalta...?! Mihinkähän minä olen oikein pääni mennyt pistämää!!. :-)))))))))

    VastaaPoista