keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Tarto 2


Ria ruusukkeiden kera
Olimme tilanneet aamiaisen klo.7.00 Koirat autoon ja matkaan. Näyttelypaikka oli aivan lähellä n. 1,5km hotellista.
Jouduimme odottamaan puoli tuntia ennen ovien aukaisua
Parkkeerasimme itsemme lähelle kehää, siihin tuli myös toisia suomalaisia, staffi ihmisiä, meillä oli hauskaa heidän kanssaan.
Oli meidän vuoro mennä kehään, tuomari oli Irlannista; Colette Muldoon. Huugo sai PU1,Sert,Cacib,ROP ja Ria PN1, Sert, Cacib, VSP, Ria olisi ollut rop ellei sillä olisi ollut juoksua. tuomari tykkäsi Riasta, mutta hän sanoi, että ei voi laittaa isoonkehään juoksulla olevaa narttua, olimme erittäin tyytyväisiä päivään.
Kävimme näyttelypaikalla syömässä ja katselimme kaikki myyjät , joita ei ollut montaa.

Ostetaan huomenna jotakin ennen kotiin lähtöä.
Hotellissa seurasimme silmä kovana uutisia, etenkin sää tietoa. Perjantai ja lauantai yönä oli sattunut ainakin yhden kuolon uhrin vaatinut monen auton kolari, rekka ja neljä pikkuautoa.
Sunnuntaina menimme taas aikaisin näyttelypaikalle. Kehiä oli aikaistettu tunnilla. Nyt tuomari tuli Norjasta;Anne Tove Strande. Huugo sai PU1,Sert, Cacib, Rop ja Ria PN1, Sert, Casib, Vsp nyt tuomari tykkäsi Huugosta tosi paljon hän nosteli Huugoa syliinsä ja jne.....
Nyt vain jännitimme ehdimmekö jäämään isoon kehään , onneksi kehä alkoi ajallaan .
Siinä odotellessa kävimme ostoksilla, ostin Taijalle vinttari panan koska sillä on hieno kurkku pannat pistävät sen yskimään.

Huugo ruusukkeiden kera


Sit ostin vielä Fifille kaksi pantaa, en voinnut vastustaa, kunhan nyt saan joskus sen Fifin kotiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti