keskiviikko 11. marraskuuta 2009

jatkuu

Pannat ; Taijan ja Fifin


Etenkin tuo karvainen Fifin panta on IHANA.
Näyttely meni siis vallan mainiosti, paikka oli pieni jotenka sinne oli rajattu osallistuminen. Saimme uusia ystäviä, kiinanharjakoira-maltan-phalene-staffi-ihmisistä ja rotwaileri omistajasta joka asuu Venäjällä. Tapasimme myös virolaisen ystävän jonka iso-äidillä oli meiltä ostettu dandi, joka tosin on nyt nukkumassa ikiunta, kesällä Volli oli nukkunut pois.
Pääsimme lähtemään kotimatkalle kolmen maissa . Tallinaan ajoimme kaksi tuntia, jotenka puolet vähemmän aikaa meni. Tiet olivat sulat eikä mitään hirveitä jonoja ollut. Satamassa olimme viiden kieppeillä.Tuhlasimme loput rahoista kaupassa.
Laiva lähti klo.21.00 ja eikös vain yksi uusi ystävä sieltä saatu, puhuimme pitkään kyseisen henkilön kanssa laivalla.
Laiva oli ääriään myöten täysi, kotisatamassa odottelimme 20min. ennenkuin starttasimme auton. Satamassa oli poliisit puhalluttamassa autolilijoita, me emme joutuneet siihin jonoon. Kävimme vielä Minnalla kahvilla ja näyttämässä arvostelut ja otin samalla Minnan kerämäät kävyt mukaan. Marjut lähti kotiin maanantaina. Matka mein tosi hyvin, tosin Marjut seisoi koko matkan jarrun päällä ja hän veti henkeä aika monta kertaa. Mutta minullahan on tunnetusti raskas kaasujalka ;))
Tänään pitäisi sitten Väinön ja Henkan tulla hoitoon. Tarja meni Minnalle pariksi päiväksi kylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti