tiistai 15. kesäkuuta 2010

Näyttely

perjantai aamu klo.04.00 oli sitten herätys.
Matka kohti Riikaa alkoi.
Auto pakattu edellis iltana, matkaan lähti vain Huugo, myös Mira oli ilmoitettu näyttelyyn, mutta Mira oli saannut silmäänsä haavoja ja oli lääke kuurilla jotenka se joutui jäämään kotiin. Olimme Minnan ja Marjutin kanssa tosi pettyneitä. Olimme Marjutin kanssa valmiudessa lähtemään Pyhtäälle torstai iltana, mutta ei. Laiva irtosi Helsingin satamasta klo.07.30. Matka alkoi.
Merenkäynti oli leppoista.
Viron puolella jo tutussa Kernun huoltamon pihassa oli ensimmäinen pysähdys.
Parnussa kävimme ruokakaupassa, jälki viisaita !!
Seuraava pysähdys oli taas sitten tutussa paikassa, vähän ennen rajaa, huoltamo, jossa ihailimme moottori pyöriä joita olikin sitten muutama, yli kymmenen, Harley Deivison, melkein menetin sydämeni yhdelle miehelle, ei olekkaan näkynnyt yhtä hyvän näköistä vähään aikaan, sainhan sydämen tykytyksiltä kuitenkin auton tankattua!!!!!
Auto kohti raja-asemaa. Viro jäi taakse , Latvia edessä, apua, rahan vaihto, ei täällä ole ketään , takaisin Viron raja-asemalle, huh , siellä saimme vaihdettua rahaa Latvian lateja.
Takaisin Latviaan. Riigan valtatie on jonkin verran tuttua ajettavaa, HEI tossa on meidän hotelli.
Koirasta jouduimme maksamaan 14 latia, kommahdyksilta ei myöskään säästytty!!
Tyrkytin respan tytölle rahaa, tämän oli slmät pystyssä, kaikki on jo maksettu . Ainoastaan koira on maksamatta.
MINNA!!! Mitenkä tämä nyt sitten menee ??? Ok jäin nyt sitten velkaa 66euroa sinulle!!
Perjantai-ilta ; Huugo pesulle ja kuivaukseen, Leila katso Huugolla on kainalo veressä. EI VOI OLLA TOTTA!! nyt tulee itku!! mihinkä se on satuttanut itsensä??
Huh! ei hätää se on minun sormesta tullutta verta, olin keskiviikkona kotona satuttanut veitsellä sormeni ja veri on siintä.
Lauantai-aamuna kohti näyttelypaikkaa.
Rigasta oli matkaa noin 39km.
Pitäisi uskoa kylttejä, pienen mutkan kautta löytyi oikea tie.
Kartta näyttää paikan olevan tässä, mutta mitään ei näy. Kysytään tuolta huoltamosta, setä ei puhunnut englantia, viittoili vain eteen päin. Ajoimme varmasti tunnin, nyt menee hermot !!,
Kysytään noilta nuorilta, selvisihän se , 2km tohon suuntaan ja talojen takana olikn sitten kenttä. Jouduimme jättämään auton aika kausas, onneksi tie oli päälystetty..................!!!!
Lauantaina olikin sitten tuulta niin, että teltat lenteli pitkin kenttää, Marjut piteli meidän telttaa kynsin hampain kiinni.
Tuomari OLI tosi tiukka täti!!!!!!!!!!!!! Yksi suomalainen meni kehästä ulos siksi aikaa kun toista koiraa arvosteltiin, siintähän meteli syntyi, miksi menet arvostelun aikana pois kehästä,??? niin ei tehdä!!! Koiria tuli kehästä ulos kakkosten ja kolmosten kanssa!!
En muista koska olisin jännittänyt niin paljon kehässä, saa nähdä miten meille Huugon kanssa käy!!!
Koira pöydälle; avoin luokka? kyllä, koiran ikä? 3v. Ympäri kehää ja sitten edes takaisin; juuri sain koiran seisomaan kun tuomari tuli ruusukkeiden kanssa onnittelemaan!! Kehätoimitsija toi ruusukkeita ja arvostelu lapun. Kiitos!! muista tulla sitten isoon kehään!! kyllä!!
Marjut miksi näitä ruusukkeita on näin monta??
katso nyt! Kaksi sert ja kaksi casib ruusuketta. No, kun kehä oli ohitse menin toimitsijan luokse kysymään, että olisikohan sattunut vahinko? Näin oli päässyt käymään, pääsimme ylimääräsistä "ruusuist" eroon. Kohti hotellia , saas nähdä kuinka meidän käy, eksytäänkö vai ei. Eksyttiin, tietenkin, ei hätiä mitiä, käydään tuossa kaupassa ostamassa ruokaa ja meillä on tankki täynnä ja autossa on kääntyvät etupyörät! Löytyi hotelli kuitenkin ennen pimeää ;))))))))))

Huugo lepää!! Meidän koirat nukkuvar matkalla aina boksissa ;)))) teema.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti