tiistai 15. kesäkuuta 2010

näyttely jatkuu

Hotellin vieressä oli hyvä käydä koiran kanssa jaloittelemassa. Huugo oli kyllä tosi väsynyt, ei olisi tehnyt muuta kuin nukkunut, ruoka ei kelvannut perjantaina. Kaupassa käydessämme ostimme sille jauhelihaa, että saimme sen syömään. Illalla kannoimme jo osan tavaroista autoon vain eväät jäivät huoneeseen.
Illalla taas suihkuhuone kutsui pientä koira parkaa!
Nyt matka näuttelyyn sujui jo hyvin. Saimme auton lähemmäs sisään menoa.
Sunnuntaina sit oli KYLMÄ ja vettä tuli kuuroittain, nyt jäätyy koira sekä ihmiset!!
Ihmisillä oli toppatakit päällä ja meillä vain villatakit.
Huugo makasi boksissa aivan niin kippurasa kuin vain mahdollista. Marjutilla ostatettiin koira karva ja huugo käärittiin fiitshuopaan ja sitten syliin. Lämmitetty koira karvan väliin ja boksiin takaisin. Nyt Huugo nukkui jo pitkin pituuttaan jalat taivasta kohden.
Taasen koira tuli kehästä sinisten nauhojen kera. APUVA!!
Olin molempina päivinä käynnyt ilmoittamassa, että vain yksi dandi on kehässä, toinen on poissa.
Tuomari ei ehkä ollut niin tiukka kuin edellisenä päivänä ja hän oli nuori nainen.
Kokoamis kehään ei kuuluteltu koiria. Piti itse pitää huoli, että on paikalla oikeaan aikaan, yksi suomalainen tyttö sanoi, että hän on niin jäässä, että ei tunne jalkojaan!!
Isot kehät molempinä päivinä olivat, päivää ja näkemiin.
Auto kohti Tallinnaa, matkaa noin 385km. Tallinnassa olimme illalla klo.23.00 noin. Viimeisen yön nukuimme autossa yhden huoltamon pihassa lähellä keskustaa.
Aamulla ajoimme satamaan odottelemaan kauppojen aukenemista, Kävimme katsomassa Vienolle pantaa, mutta ensimmäisessä liikkessä se maksoi 68€ no en varmaan osta! hiivatin kallis. Seuraava kauppa, odottelua taasen, ruokakauppa oli kyllä auki, sinne, mukaan lähtikin sitten ruokaa ihan kivati ja kun lemmikkiliike avasi ovensa niin johan löytyi sitten Vienollekkin panta , jonka veimme kotiin tullessa oikeaan osoitteeseen, jossa odoteltiin malttamattomina tuliaisia, tosi Vieno ei niistä per ustanut mitään, se olsi vain leikkinyt Huugon kanssa, mutta mies oli niin väsy, että nukkui vain. Kahden päivän näyttely saalis siis oli 2xSert, 2x Cacib ja 2x RopEi kommentteja:

Lähetä kommentti