keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Matka2


Ostimme pari koirankarvaa ja Marjutille taulun jossa on dandi, numeroituja tauluja!!
Torstai iltana oli sitten dandien pesu! Tarja tuomassa Riaa pesulta.
Pakkasimme taas illalla auton valmiiksi.
Lähdimme hyvissä ajoin kohti näyttelypaikkaa. Nyt pääsimme nopeasti koska tie oli jo tuttu.Samoin parkkipaikka.
Kehä alkoi ajallaan.
Ensin oli Huugon vuoro ; saaliiksi tuli VG= very good, tuomari pitää sinapeista enemmän. Olisi pitänyt ottaa Pipari mukaan.
Sitten pikkulikka. Olin varma , että tulemme lentäen ulos kehästä. Olihan luokassa viisi narttua, mutta ei. Choco meni todella vauhdikkaasti joten sain juosta mukana. Saaliiksi tuli luokkansa voitto, exelent ja Juniori Maailman Voittaja-09.


Choco=>



Sitten oli Rian vuoro mennä kehään! Tuomari tutki koirat tosi tarkkaan. Sitten MENTIIN kehää ympäri oikein urakalla, onneksi Ria menee vauhdilla. Välillä olimme ekoja sitten taas toisena ja tätä jatkui hetken kunnes tuomari laittoi Rian luokkansa toiseksi eli ; exelent tuli.Rian kasvattaja oli aivan kauhuissaan koska Rialla ei ollut karvoja, ei päätukkaa, ei koristekarvoja, ei mitään. Mutta olihan Rialla ollut vasta kesäkuussa pennut jotenka karvattomuus oli aivan ymmärrettävää!!!! Mutta yritä nyt sitten kertoa sitä totisena!


Ria=>


Annoin meidän lahjukset Zojalle sekä Vladkalle, myös Tonda ja Pepik saivat käsiinsa jotakin jota miehet katsoivat kauhun sekaisella ilmeellä!!
Ne ON kuivattuja sieniä!!! niitä voi kyllä syödä!

2 kommenttia:

  1. Sienikeitto kuulemma kokeiltu, tsekinkielinen resepti oli kuulemma kiva ylläri ja suppiskeitto TODELLA HYVÄÄ! Ehkä miehet eivät katso ensi kerralla niin kieroon kun lykätään purkki kuivattuja sieniä käteen.

    Hyvä Choco!!!! Näytit närhen munat! :-))))))) Omistajalle ja handlerille sylintäydeltä ONNEA tittelin johdosta. Ja olipahan hiton tyylikäs esittäjä muuten myös, näin sivumennen sanoen ;-)

    Ensi vuonna uudelleen...?? Olisi hienoa päästä mukaan....kaiholla muistelen sitä kesän 08 MV reissua.... :-)

    VastaaPoista
  2. Hurjan paljon onnitteluja Choco-siskolle!!! :)

    VastaaPoista