maanantai 1. kesäkuuta 2009

oleskelua

Olimme lauantaina 30.05.2009 Lauran yo juhlissa, tuli syötyä pikkuisen paljon. Muistuttaa kohta kasvattiaan joka ei asu kotona ;)))))
Marjo poikkesi vielä illalla kylään, tulipahan syötyä sekin juustokakku. Ei jäännyt happanemaan, Marjut lähti sunnuntai-iltana kohti kotiaan , mukana kurkuntaimi.Me taasen Tarjan kanssa rakensimme kurrkkulavan, katsotaan kasvaako siellä mitään.
Tänään Sari poikkesi tyttöjen kanssa, istuimme pihassa , aaaaaaauuuuuuuuringon paisteessa
hän taasen vei tomaatintaimia pari kappaletta mukanaan.
Tarjan kanssa täytimme kurkkulavan ensin komposti aineella jonka päälle latasimme multaa, mikä tuntuu uppoavan tonne kasveille tosi hyvin, ja eikuin kurkuntaimet perässä, mihin se multa katoaa?? Ostettu jo monta pussia eikä vielä edes ostettu kesäkukkasia?!!!
Koirat kerranki olleet tosi kilttejä, tosin Essillä on kohta parhaat päivät juoksussa jotenka pojat käyvät jo pikkuisen kuumana

1 kommentti:

  1. Täällä Kehäkolmosenkin kieppeillä on nautittu lämmöstä ja suorastaan etelä-eurooppalaisista tunnelmista. Sääli että se eutuus loppuu huomenissa.

    Emma tuli kasvattajalle kyläilemään pariksi päiväksi ja täällä on äidillä ja tyttärellä sellainen meno päällä, että me muut tahdotaan jäädä jalkoihin. Kiva kun mammakoira jaksaa leikittää vielä lapsosiaan.

    Kohta ne Essin h-hetket on onneksi jo ohi ja voitte alkaa keskittyä Iiriksen jälkikasvun odotteluun :-)

    VastaaPoista