sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Sukukokous

Eilen saimme nauttia auringosta sukukokouksen aikana.
Ihmisiä tuli koiriensa kanssa oikein roppakaupalla, isäntiä ja emäntiä oli äkkiä laskettuna 27 ja koiria lähemmäs kolmekymmentäviisi. Oli pikkuisen vilskettä ja menoa..
Tintti toi tullessaan kunnioitettavan lauman koiria, mukaan oli päässyt myös Glarissa joka edustaa amstaffien kastia. Muutama ihminen jähmeiityi penkkiin kunnes kerroimme, että kyseinen koira on erittäin kiltti yksilö. Glarissa joutui kylläkin olemaan hihnassa kun taas dandit juoksentelivät vapaana , paitsi Aatu joka joutui olemaan aitauksessa. Vanha herra ei pidä muista uroksista. Muutama muukin joutui välillä eristyksiin, jäähdyttelemään tunteita.
Ruoka maistui ja kahvin kanssa saimme nauttia Marjutin tekemästä mansikkakakusta.
Ihmiset toivat jokainen tullessaan jotakin syötävää.
Hiljaisen hetken koittaessa pistimme huutokaupan pystyyn ja huudettavana oli muutama dandi.............. jotka olin tehnyt, kolme huovittamalla tehtyä pientä taulua ja kaksi tyroks munan päälle paljeteista tehtyä. Kaikki huutokaupasta saadut rahat menevät lyhentömättöminä mun rahapussiin jos vain joskus löydän sen.

1 kommentti:

  1. Ja annas kun veikkaan, että sieltä sun pupssista ne rahat menevät Tiimariin tai Sinooperiin huovutusvilla- tai paljettiosastolle.....että saat tehtyä lisää niitä myytäviä dandeja?! :-))))

    Tuhannet kiitoksen meidän porukan puolesta! Oli aivan ihana päivä kaikin puolin!

    VastaaPoista